середу, 13 квітня 2016 р.

CЕМІНАР-ПРАКТИКУМ



13.04.2016 р. на базі спеціалізована школи  І-ІІІ ст.з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін с.Васильківці було проведено семінар-практикум вчителів інформатики на тему:  «Використання хмарних технологій для підвищення інтересу учнів до знань з інформатики».
На теоретичній частині методистом  інформатики Гусятинського РМК  Фатюк Н.С. були висвітлені питання про використання сервісів Web 2.0  в освіті та навчанні. Авторські і суміжні права. Порушення та захист авторського права в Інтернеті.
Мельник  В.Б., вч.інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Клювинці ознайомила присутніх з питанням: «Позакласна робота як один із засобів підвищення інтересу учнів до вивчення інформатики».
На практичній частині Федишин М.М.., вч.інформатики       
ЗОШ І-ІІ ст. с.Старий Нижбірок , інформував  про використання тестових технологій при вивченні інформатики. Практично  навчив використовувати інтернет платформи для роботи з тестами (ClassMarker, ProProfs, Майстер-Тест, Kahoot).
Кривий В.Б., вч.інформатики  ЗОШ І-ІІІст.№2 м.Хоростків, навчив присутніх створювати  3D презентації, публікувати презентації на сторінках блогу та використання 3D презентацій на уроках інформатики.